taekwondo

Magone iz Livna najuspješniji na državnom prvenstvu u Čapljini

Sport / Flash | 23. 03. 2016. u 13:59 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina je prošlog vikenda ugostila državno prvenstvu u Taekwondou. Natjecanje se održalo pod pokroviteljstvom Općine Čapljina i supervizorom Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine.

Na prvenstvu su sudjelovala 23 kluba iz cijele BiH sa 266 natjecatelja.

Kod mlađih kadeta najbolja momčad bila je Poskok Posušje, a najbolji mlađi kadet Imran Omeragić (Magone Livno). Najbolje mlađe kadetkinje su Magone Livno, a iz tog kluba došla je najbolja kadetkinja, Maja Dolić.

Domaći TDK Čapljina pobjednik je u konkurenciji kadeta, a najbolji kadet je Stefan Đurica (Magone Livno). Ekipa Centar Hadžići osvojila je prvo mjesto kod kadetkinja, a Magone Livno ima i najbolju kadetkinju (Petra Ždero).

Kod juniora najbolji su bili natjecatelji iz Poskok Posušje, a najbolji junior je član TDK Doboj Damjan Lazendić. U konkurenciji juniorki prvo mjesto osvojila je ekipa Šujica Tomislavgrad, a najbolja juniorka je Dora Marušić iz Cro Star Mostar.

U seniorskoj konkurenciji Magone Livno uzeo je prvo mjesto u obje kategorije. Kod žena su Livanjke slavile ispred ekipa Centar Hadžići i Poskoka Posušje, a i kod muškaraca bio je isti poredak.

Najbolja seniorka je Ivana Džeko iz Magonea, a najbolji senior je Antonio Jažo iz ekipe Poskok Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close