budimo realni

Lewandowski: Interes Reala nije me previše uzbuđivao

Sport / Flash | 01. 09. 2016. u 21:27 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji strijelac Bundeslige u prošloj sezoni, Poljak Robert Lewandowski (28), i ovu je započeo u vrhunskoj golgeterskoj formi, postigavši tri gola protiv Werdera u prvome kolu.

Prema trenutnom raspoloženju, kako igrač, tako i FC Bayern raspoloženi su za produljenje ugovora, bez obzira što je ovoga ljeta na vrata bavarskog kluba pokucao i sam Real.

Lewandowski napominje kako mu aktualni ugovor vrijedi još tri godine, a svome je klubu jasno dao do znanja da je uvijek spreman na razgovor o produljenju vjernosti.

"Zanimanje Reala za mene nije me previše uzbuđivalo. Nakon što su pokazali interes, moj klub Bayern me je proglasio igračem koji se ne može platiti. Postoji li viša čast za profesionalnog nogometaša kad jedan trener kao što je Ancelotti kaže klubu kako me ne smiju nikome prodati?", kazao je jedan od najubojitijih centarfora današnjice.

Osjeća da bi mogao ponoviti ili čak nadmašiti uspjeh od prošle sezone (30 prvenstvenih zgoditaka), jer mu je Ancelotti pronašao idealnu poziciju.

"Postavio me je upravo na ono mjesto na kojem mogu najviše pružiti. Kao središnji napadač postajem još bolji, mogu postići više golova", kazao je.

Prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge (60) već je signalizirao kako nema ništa protiv da se ugovor s Lewandowskim već sada produži, čime bi ovaj napadač za serijskog prvaka Njemačke bio vezan do 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close