Dani srca

Kros utrka u subotu zatvara Bulevar

Sport / Flash | 25. 09. 2014. u 12:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Mostara u suradnji sa Udruženjem kardiologa HNŽ povodom Svjetskog dana srca, a u okviru kampanje 'Dani srca' već petu godinu nastoji promovirati zdrave stilove života kroz uključivanje što većeg broja omladine, sportaša i ostalih građana Grada Mostara u niz sportsko-rekreativnih aktivnosti.

U okviru istog Sportski savez Grada Mostara u subotu 27. rujna 2014. godine organizira Uličnu utrku – Cross za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Mostara, kao i studentske populacije.

Povodom organizacije Ulične utrke iz Sportskog saveza obavještavaju i građane Grada Mostara da će biti zatvorena dionica Bulevara od Španjolskog trga do raskrižja kod Doma zdravlja i nazad u vremenu od 9:30 do 11 sati.

Ukoliko u navedenom vremenskom razdoblju budete u prometu sa motornim vozilom, preporučuje se korištenje obilaznih smjerova (iz smjera sjevera) Španjolski trg, kralja Zvonimira, kralja Tvrtka, Rondo (kružni tok), kralja Mihajla Viševića Humskog (Liska). Iz smjera juga koristite obrnuti redoslijed navedenih ulica.

Iz Sportskog saveza pozivaju sve da svojim prisustvom date podršku obilježavanju 'Dana srca', navodi se iz ove institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close