Mostarac među 'bilima'

Kožulj oprezno najavio gostovanje Hajduka u Iasiju

Sport / Flash | 13. 07. 2016. u 16:54 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je odradio svoj posao, sad je red na Hajduk. S obzirom na rezultate posljednjih godina u Europi, Splićanima u Rumunjskoj neće biti lako, ali svi odreda vjeruju, među njima i novopečeni bh. reprezentativac Zvonimir Kožulj.

Protivnik, CSMS Iasi, nije uvelike poznat u regiji, ali Kožulj tvrdi da on i ostali “bili tići” znaju s kim imaju posla.

“Analizirali smo ih dosta, skauting je odradio naš trener Marko Lozo, koji je išao u Tursku pogledati ih protiv Fenerbahčea u njihovoj generalnoj probi. Imamo neka saznanja na kojima ćemo bazirat našu igru”, rekao je 22-godišnji Mostarac koji je Pecaru Poljudom zamijenio ovog ljeta.

Nije najavio ratnički Hajduk kojhi kao takav često ne ispuni očekivanja, nego u maniru odgovornog zadnjeg veznog spustio loptu na zemlju…, barem dok se ne zakotrlja.

“S obzirom da nam je ovo prva službena utakmica, a igramo u gostima, mislim da bi u početku to moglo biti ispitivanje snaga. Ali znamo odakle prijeti velika opasnost. Vježbali smo i na treningu dosta neke situacije koje očekujemo na terenu

Dok osjetim malo osjetimo protivnika na terenu…, tek bi onda mogao puno više reći. Ovako je nezahvalno bilo što prognozirati, zaključio je 22-godišnji Mostarac.

Hajduk će igrati bez svog drugog bh. reprezentativca, Tina Sušića, a trener Marijan Pušnik neće moći računati ni na Marka Futacsa, Josipa Bašića i Lovru Kalinića.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak od 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close