Super iskustvo

Konjic ugostio sudionika European Trophy nogometnog natjecanja

Pobjednik nogometnog turnira koji je okupio više od 100 nogometnih zaljubljenika je ekipa Lokomotiva iz Zagreba, koja je na ovaj način ostvarila direktan plasman na Europsko finale koje će biti održano u Beču.
Sport / Flash | 30. 08. 2023. u 17:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:FENA / Konjic ugostio sudionika European Trophy nogometnog natjecanja

Treće nogometno natjecanje European Trophy, koje je okupilo 12 ekipa iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, održano je u Konjicu u organizaciji Balkan Alpe Adria projekta.

''Dvodnevno natjecanje koje je održano na pomoćnom terenu Gradskog stadiona bilo je prilika da se ljubitelji nogometa uzrasta do 10 godina iz regije i našeg grada, uz razvijanje natjecateljskog duha, međusobno upoznaju, druže i uživaju u sadržajima koje Konjic nudi. Čestitam najuspješnijim ekipama koje će nadamo se sa ovog sportskog događaja ponijeti najljepše uspomene i ponovo doći u naš grad'', kazao je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

Podsjetio je kako Gradska uprava Konjic nastoji na različite načine promovirati sport, sportske aktivnosti i zdrav način života.

''Ovo je treći put da u Konjicu organiziramo European Trophy natjecanje, koje okuplja sve veći broj sudionika, jer je ovo idealna sredina za djecu koja ima odlične uvjete za igru. Sudionici su zadovoljni i nadamo se da ćemo i naredne godine u Konjic dovesti ekipe iz okruženja i organizirati kvalitetno nogometno druženje za djecu do 10 godina'',  kazao je Draško Braunović, potpredsjednik Balkan Alpe Adria projekta, koji se zahvalio Gradu Konjicu i FK Igman na podršci i gostoprimstvu, priopćili su iz Grada Konjica.

Pobjednik nogometnog turnira koji je okupio više od 100 nogometnih zaljubljenika je ekipa Lokomotiva iz Zagreba, koja je na ovaj način ostvarila direktan plasman na Evropsko finale koje će biti održano u Beču.

Drugoplasirana ekipa je Škola nogometa Hajdarević iz Sarajeva, a trećeplasirana ekipa Nogometni kluba Igman Konjic.

''Ovo je za djecu jedno super iskustvo za buduće karijere, za socijalizaciju, uspostavljena su nova poznanstva i uz upoznavanje nove sredine i kulture, jedan veliki plus za sve'',  kazao je Luka Čakarun, trener ekipe Lokomotiva iz Zagreba koju očekuje nastup u Beču.

Kopirati
Drag cursor here to close