Filozofski fakultet

Konferencija 'Sport i komunikacija' organizira se u Mostaru

Konferencija će biti upriličena u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu, a početkom u 12 sati, priopćeno je iz SUM-a.
Sport / Flash | 15. 04. 2019. u 15:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Sportsko novinarstvo

U organizaciji Sveučilišta u Mostaru, ustrojbenih jedinica Filozofskog fakulteta (Studij odnosa s javnošću, Studij novinarstva) i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti (Studij kineziologije) te Društva hrvatskih novinara u BiH, u Mostaru će 17. travnja biti održana znanstveno-stručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem "Sport i komunikacija". 

Konferencija će se održati kroz dva panela, od kojih će prvi, koji se odnosi na odnose s javnošću i glasnogovorništvo u sportu, moderirati Nino Ćorić, pročelnik Studija odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta, dok je moderator panela pod nazivom "Mediji i sport – pristup, važnost, prezentacija" Ilija Musa, pročelnik Studija novinarstva Filozofskoga fakulteta. 


U prvom panelu sudjelovat će glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak, Davor Pavić, glasnogovornik HŠK Zrinjski Mostar Mario Pandža, doktor sportske medicine Tomislav Madžar, Luka Mihačić, voditelj Studija kineziologije FPMOZ-a Marin Ćorluka te proslavljeni sportaš i prorektor Sveučilišta u Mostaru Zdenko Klepić. 

Sudionici drugog panela su bard hrvatskog sportskog novinarstva Zdravko Reić, glasnogovornik NK Dinamo Alen Lesički, suradnik Four Four Two i Večernjeg lista BiH Ivan Tomić, urednik sportske rubrike Večernjeg lista BiH Matej Damjanović te nogometna legenda Mario Stanić. 

Konferencija će biti upriličena u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu, a početkom u 12 sati, priopćeno je iz SUM-a.

Kopirati
Drag cursor here to close