Neizvjesnost do kraja

Kompletiran popis ekipa: Na Sarajevo grand prix dolazi 25 timova iz cijele Europe

Sport / Flash | 13. 06. 2014. u 13:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popis ekipa koje sudjeluju u profesionalnom dijelu utrke 'Sarajevo Grand Prix', je kompletiran. Ove godine 25 timova iz cijele Europe borit će se za naslov prvog pobjednika 'Sarajevo Grand Prix-a'.

Ove godine tako dolaze tri po najbolje ekipe iz Austrije, tri iz Srbije, po dvije ekipe iz Rusije i Italije, po jedna iz Velike Britanije i Poljske, Nacionalni tim i ekipa Reine Blanche iz Francuske, po jedna ekipa iz Bugarske i Grčke, te nacionalni timovi Moldavije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Organizatori posebno izdvajaju tim 'Katjuša' koji su prošle godine zauzeli fenomenalno 6. mjesto u ukupnom poretku Tour de France-a, a jedan od njihovih članova Iurii Trofimov jučer je pobjedio na četvrtoj etapi utrke 'Critérium du Dauphiné'.

Tu je također i fenomenalna ekipa Haribo Beackon iz V. Britanije, pa najbolja slovenačka ekipa 'Sava' iz Kranja, zatim Nacionalni tim Francuske. Sve sami 'majstori svog zanata' i vrhunski natjecatelji, tako da će borba za sami tron biti neizvjesna do poljednjeg metra.

Svi biciklisti koji žele da budu dio Sarajevo Grand Prix, mogu se prijaviti besplatno putem online prijave na sarajevograndprix.com. Ovom projektu dodatno pomaže i promo team Giro di Sarajevo, koji aktivno radi na promoviranju biciklizma. Budite i vi dio ovog velikog spektakla i dođite na vožnju biciklom 22. lipnja, polazak je ispred Gradske skupštine u Istočnom Sarajevu, navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close