You'll never Walk alone

Klopp navijačima Liverpoola: Ne slavite me dok traje igra!

Sport / Flash | 12. 09. 2016. u 11:05 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera iz snova na obnovljenom stadionu na Anfield Roadu – Liverpool je s 4:1 uništio aktualnog prvaka Leicester City u 4. kolu Premier lige. Slavilo je 54.000 gledatelja (plus 8.500 u odnosu na raniji kapacitet stadiona), a Redsi su se u svoj nogometni hram vratili nakon 121 dana!

Zbog obnove stadiona, prve tri utakmice igrali su izvan Liverpoola.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp dobio je posebne ovacije gledatelja, ali ne želi se prepustiti euforiji.

"Imam jednu molbu za navijače - ne pjevajte moje ime prije svršetka utakmice. To vam dođe kao da slavite jedanaesterac prije samog izvođenja. Protiv Leicestera počeli ste nas odmah slaviti, ali smo se nakon toga svi našli pred vlastitim golom. Znam da ste to radili iz ljubavi prema klubu, ali bih vas zamolio da to ne činite", kazao je Klopp u svojoj poruci oduševljenim navijačima.

Drugim riječima, pjevajte nakon zadnjeg sučeva zvižduka.

Sve za Redse, čak i kultne naočale: Jürgen Klopp

Za prvaka Engleske bilo je preskromno otići s kultnog stadiona sa smo jednim postignutim zgoditkom (Jamie Vardy), dok je Liverpool uživao u nadahnuću svojih ofenzivnih igrača (Roberto Firmino, 13. i 89.), Sadio Mané (31.) i Adam Lallana (56.).

Pjevalo se čuvenu pjesmu, ali ne u pravi čas, smatra trener Liverpoola.

Draž nogometa je ipak nešto drugo, gospodine Klopp... Pravi navijači su uz svoj klub svih 90 minuta. Ili koliko već treba.

Kopirati
Drag cursor here to close