daj mu da pije...

Klopp brani Rooneyja: Sve su legende pile kao sam đavo!

Sport / Flash | 17. 11. 2016. u 15:14 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Liverpoola Jürgen Klopp stao je u zaštitu kapetana engleske reprezentacije Waynea Rooneyja nakon njegovog nedavnog pijančenja u hotelu.

"Igrači su stalno pod mikroskopom i često se sve svodi na to da se nađete u krivo vrijeme na krivom mjestu. Ne znam gdje je bio Rooney, ali sam siguran da to nije ništa strašno i za nekoliko dana više se nitko toga neće sjećati", rekao u četvrtak Klopp i dodao: "Današnja generacija igrača, i to ne samo u Engleskoj, su najveći profesionalci u povijesti nogometa".

"Sve legende, koje volimo i kojima se divimo, pile su kao sam đavo i pušili kao ludi, ali su ipak bili odlični igrači", kazao je Klopp.

Rooneyjeve slike pojavile su se nakon noći u kojoj je proslavljao pobjedu Engleske nad Škotskom od 3:0.

On je u hotelu u kojem je odsjela reprezentacija Engleske 'upao' na jednu svadbu i naravno - upao u oči, objavio je The Sun.

Dan poslije svoju priču su potkrijepili i fotografijama alkoholiziranog Rooneyja uz komentar kako je napadač crvenih vragova bio toliko pod "gasom" da je jedva stajao na nogama.

– Bio je toliko pijan da se rušio. Nitko nije mogao vjerovati da se radi o kapetanu engleske reprezentacije – otkrio je izvor The Sunu.

Rooney u utorak nije nastupio u prijateljskom susretu protiv Španjolske, navodno zbog ozljede. Međutim, sve je izglednije kako je privremeni izbornik Gareth Southgate poslao napadača Uniteda na hlađenje.

Nakon što je afera izbila u javnost Rooney se ispričao vodstvu FA-a, izborniku i suigračima zbog nedoličnog ponašanja.

– Wayneu je žao što su slike izašle u javnost. Premda je imao slobodan dan, priznao je kako takve slike nisu primjerene za nekoga u njegovoj poziciji. Ispričao se i svim navijačima – objavili su njegovi zastupnici.

Vodstvo FA-a za sada nije povuklo nikakve korake, međutim glasnogovornik FA-a naglasio je kako se reprezentativci i u svoje slobodno vrijeme moraju primjereno ponašati.

Kopirati
Drag cursor here to close