'Bistrooki' Vova

Klizačica zalijepila nogometaša nakon izjave o prevelikim grudima

"Kao prvo, imam grudi, a ne si**. Drugo, ne razumijem zašto te moje grudi smetaju. Dragi Vladimire, možda bi i ti trebao nešto izrezati da bi brže trčao i postigao više golova? Kakav bezobrazluk, što je ovo"?
Sport / Flash | 09. 02. 2021. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RT.com / Nogometaš tvrdi da su ove grudi prevelike?

Vladimir Bistrov, bivši ruski nogometni reprezentativac (47 nastupa, 4 pogotka) našao je zadnjih dana u čudnoj raspravi s bivšom prvakinjom u umjetničkom klizanju, Anom Semenovič.

Mediji pišu kako je Bistrov sablaznio tamošnju javnost izjavom o velikim Aninim grudima.

"Za profesionalne klizačice zaobljena figura bi mogla biti problematična. Kad vam si** narastu, teže je klizati. Uzmimo za primjer Anu Semenovič, ona je s veličinom svojih grudi teško klizala i da je htjela ostati u umjetničkom klizanju, trebala ih je smanjiti", kazao je Bistrov, naglasivši kako prati žensko umjetničko klizanje jer mu se kći bavi tim sportom.

Ana, međutim, nije od onih žena koje će takvo što prešutjeti i nije dugo prošlo do njezina odgovora. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Семенович Анна (@ann_semenovich)

"Mislila sam da ste odrasli muškarac i otac koji ima kćer koja se bavi umjetničkim klizanjem, a ustvari ste glupa i bezobrazna osoba. Kao prvo, imam grudi, a ne si**. Drugo, ne razumijem zašto te moje grudi smetaju. Dragi Vladimire, možda bi i ti trebao nešto izrezati da bi brže trčao i postigao više golova? Kakav bezobrazluk, što je ovo", upitala se Ana na Instagramu.

Semenovič je bila jedna od najboljih plesačica u Rusiji prije nego što ju je ozljeda kralježnice prisilila da se povuče iz profesionalnog sporta.

S druge strane, Vladimir Sergejevič Bistrov, svoju je nogometnu karijeru izgradio u vodećim ruskim klubovima, prvo u Zenitu od 2001. do 2005., potom Spartaku iz Moskve od 2005. do 2009., da bi se 2009. ponovno vratio u Zenit. Pred kraj karijere igrao je tri godine za Krasnodar.

Što se tiče njegove izjave, možemo samo kazati - 'bistro', nema što...

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Семенович Анна (@ann_semenovich)

Kopirati
Drag cursor here to close