Neopisivo

Kauboji 'zapalili' središte Zagreba

Sport / Flash | 01. 02. 2016. u 15:27 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više tisuća navijača dočekalo je na Trgu bana Josipa Jelačića hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja se vratila s Europskog prvenstva u Poljskoj na kojem je osvojila broncu.

Slavlje na glavnom zagrebačkom trgu počelo je pjesmom Neopisivo Zaprešić Boysa s kojom su rukometaši izašli na pozornicu, nakon čega je voditelj programa Darko Janeš predstavio cijelu reprezentaciju i stručni stožer.

Osjećam puno ljubavi, hvala vam, poručio je navijačima izbornik Željko Babić, a kapetan Marko Kopljar je dodao: Sada ćemo se svi dobro odmoriti i proslaviti, a onda izboriti plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

"Hvala svima što su došli, ovo je jedna lijepa priča. Mi smo vjerovali da ovi momci imaju nešto. Pripremili smo se dobro, fizički i psihički, i to smo pokazali", naglasila je legenda hrvatskog rukometa, a sada pomoćni trener u reprezentaciji Petar Metličić.

Ovaj osjećaj je NEOPISIV(O)!!!!!!Samo jedna riječ bi bila to.....#iznadsvihHrvatska #crohandball

Posted by HRS on Monday, 1 February 2016


Hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar naklonio se Kaubojima poručivši kako cijela Hrvatska može učiti od rukometaša: Rukometaši su nam pokazali kako se može biti izvrstan. Zamislite da smo i na ostalim poljima tako dobri kao u rukometu. Mi smo pobjednička nacija. Hvala vam dečki.

Nakon proslave bronce s navijačima hrvatski rukometaši otišli su na svečani prijam kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja ih je pratila i u Poljskoj.

''U ime kluba, svih igrača i stručnog stožera, željeli bismo se zahvaliti cijeloj hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na ukazanoj časti, a posebno našim Mostarcima Karačiću i Mariću. Drago nam je zbog njihovog uspjeha'', poručili su iz HŠK ''Zrinjski'' Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close