problemi pred Bjelorusiju

Karačić i Čelica stvaraju glavobolje Markoviću

Sport / Flash | 07. 06. 2015. u 07:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama u Zenici pred odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu s reprezentacijom Bjelorusije, koja se igra u četvrtak u zeničkoj Areni.

Radna atmosfera je na viskom nivou, ali se osjeća nedostatak nekih igrača, koji se još nisu priključili pripremama zbog obaveza prema svojim klubovima ili su ozlijeđeni.

“Ovaj prvi dio priprema protječe odlično, prije svega sam izuzetno zadovoljan uvjetima koje ovdje imamo, jedino što me muči je nedolazak mojih igrača koji igraju u Francuskoj i Njemačkoj, koji se očekuju na treningu”, rekao je izbornik Dragan Marković te nastavio:

“Ono što mene posebno brine je ozljeda Karačića, koji ima težu ozljeda zadnje lože, zatim, kao što znate, Čelica također ne dolazi, tako da sam na malim mukama koje pokušavamo da kompenziramo na sve moguće načine”.

Ljudi u Savezu ne sjede skrštenih ruku i u suradnji s državnim organima završili su administrativne uvjete za angažman još jednog reprezentativnog pojačanja Marka Tarabochia.

“Još nije sve završeno, jer Marko Tarabochia nema putovnicu, ali je dobio naše državljanstvo tako da očekujem da će on biti naš džoker' kojim ćemo pokušati djelomično nadoknaditi igrače koji će izostati”, istaknuo je za Fenu izbornik Dragan Marković.

Do utakmice sa reprezentacijom Bjelorusije neće se igrati nikakva trening utakmica, jer stručni stožer očekuje sve reprezentativce na okupljanju da bi na treningu uigravali svoje linije i do utakmice će samo taktički spremati napad i obranu za Bjeloruse.

Kopirati
Drag cursor here to close