Velež

Kalajdžić: Daj Bože da ostanemo i u Prvoj ligi

Sport / Flash | 14. 07. 2016. u 18:55 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupština je prolongirana, klub i dalje nema Upravu, budućnost je neizvjesna…, ali igrači i dalje treniraju. Za što, upitat će se mnogi.

Odgovor je uoči skorašnjeg starta kampanje u prvoj ligi FBiH ponudio jedan od trenera Avdo Kajaldžić, a oni nisu bili pozitivni…, obojeni optimizmom.

“Mi smo dobro radili s igračima koji su na raspolaganju, na fizičkoj pripremi i uigravanju. Međutim ovaj kadar ne zadovoljava ambicije kluba, to jednostavno nije kadar koji Velež treba i koji bi trebao krenuti u novu sezonu”, ocijenio je za Dnevni list Kalajdžić, jedan od četiri trenera koji rade s prvim timom.

“S ovim kadrom Velež nema što tražiti u ovoj ligi! Nema teorije da se Velež ove sezone vrati u Premijer ligu. Daj Bože da Velež ostane i u ovoj ligi s ovakvim stanjem kakvo je sad. Jer i ovo je ozbiljna liga i dosta ljudi nisu svjesni kako se u njoj igra i što se radi”, dodao je.

Za sve oni koji nisu shvatili da u Veležu uopće ne razmišljaju o ekspresnom povratku u Premijer ligu, Kalajdžić je to i javno obznanio…

“Najveća je neizvjesnost zbog Skupštine i pitanja tko će doći u klub, kakva će se uprava formirati jer, ukoliko dođe prava struktura ljudi, Velež se može nastaviti natjecati, ali o povratku nema teorije, to je stvarno daleko.”

Podsjećamo, izborna Skupština koja se trebala dogoditi u srijedu, prolongirana je za ponedjeljak.

Kopirati
Drag cursor here to close