kad ostaviš krv na terenu

Kad si ispred slavnog Bayern pet šavova na glavi nije ništa!

Sport / Flash | 19. 11. 2016. u 12:56 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

RB Leipzig, najprijatnije ovogodišnje iznenađenje Bundeslige, sinoć je zasjeo na vrh ligaške tabele, nakon iznenađujuće pobjede (3:2) u Leverkusenu protiv domaćeg Bayera.

I dok čitava regija koja gravitira gradu Leipzigu slavi uspjehe mladog ligaša, prvotimac Marcel Sabitzer sinoć je zadobio nimalo ugodnu posjekotinu na glavi. Rezultat svega je puno krvi i pet šavova.

Bila je to bolna, ali slatka pobjeda za ovog austrijskog profesionalca u redovima Leipziga.

U 18. minuti utakmice on se sudario s Bayerovim braničem Wendellom, a pomoć mu je ukazana odmah na terenu. Dobio je prilično veliki povez i nastavio igrati.

"Osjetio sam udarac, a onda je netko odvrnuo slavinu za krv. Međutim, izlazak iz igre za mene nije dolazio u pitanje. Turban na glavu i idemo dalje", kazao je kasnije Sabitzer za Bild.

Na poluvremenu je dobio pet kopči na glavi, na kraju utakmice tri boda, vrh tabele (makar možda i privremeno) i trajnu uspomenu na bliski susret s Wendellom.

"Glava bruji, ali tri boda su tu", napisao je kasnije Sabitzer ispod slike na Instagramu.

Za Bayer su golove na ovoj utakmici postigli Kampl i Brandt (2./45.+2), dok je Baumgartlinger (upravo pod pritiskom Sabitzera) smjestio jednu loptu u vlastiti gol, a druga dva za Leipzig postigli su Forsberg (67.) i Orban (81.).

Sve je moglo završiti i drugačije da je Calhanoglu u 54. minuti iskoristio penal za Bayer.

Schädel brummt aber 3 Punkte im Gepäck ????????????

A photo posted by Marcel Sabitzer (@marcel7sabitzer) onNov 18, 2016 at 2:06pm PST

Kopirati
Drag cursor here to close