treviso

JK Neretva: Šest medalja iz Italije

Sport / Flash | 10. 11. 2015. u 10:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na turniru je nastupilo oko 500 natjecatelja iz 72 kluba i šest država. Neretvini džudaši bili su deveti među 72 ekipe sa šest osvojenih medalja. Ukupno su osvojene tri zlatne, srebrena i dvije brončane medalje.

Iz redova Neretve najuspješniji natjecatelj bio je Ante Galić koji je imao najviše natjecatelja u svojoj kategoriji u svom uzrastu, ukupno 28.

Galić je sve borbe završavao u svoju korist, a redom su gubili, Matteo Breda, Lorenzo Rizzetto, De Simone Paolo, Ivan Grando, te u finalnoj borbi na čisti Ippon godinu dana stariji Nicola Zilio.

Zlatnim medaljama su se još okitili, Vesna Vukoja (U16) preko 70 kg (pobijeđeni Erica Taffarel i Gaia De Nardo) i Srđan Ajvaz (U16) do 73 kg (pobijeđeni Alex Andrei i Nicolae Bologa).

Srebrenu medalju osvojila je Sandra Sivrić (U18) do 70 kg izgubivši u finalnoj borbi od bivše kadetske prvakinje Italije, a pobjede je imala nad Nourom Hemissi i Sarom Moretto.

Brončane medalje su osvojili Hana Benca (U21) preko 70kg i Samuel Matijević (U18) do 81 kg .

Pored sjajnih rezultat i samog turnira, članovi Neretve su obišli znamenitosti grada Trevisa, potom obilazak prelijepe Venecije i obilazak grada Trsta.

Podsjetimo kako JK Neretva osnovan u rujnu 2014 godine, a već ima izvrsne rezultate. Pored mnogobrojnih međunarodnih odličja klub već ima četiri državne i balkansku medalju, plasman na europsko i svjetsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close