Zlatni Mostarci

JK 'Neretva' sa stopostotnim učinkom na međunarodnom prvenstvu

Sport / Flash | 17. 04. 2017. u 20:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, članovi mostarske Neretve nastupili su na 5. Međunarodnom judo prvenstvu „Kup Prijedora 2017“. Turir se održao u sportskoj dvorani Mladost i okupio je oko 350 natjecatelja, a sudjelovalo je preko 27 klubova iz Hrvatske, Grčke i BiH.

Trener Ćeško je na ovaj turnir poveo sedam svojih natjecatelja, a oni su svi u svojim kategorijama završili na najvišem pobjedničkom postolju.

Mostarski 'galebovi' su bili bez ijednog poraza te je tako svaki od njih osvojio zlatnu medalju. Neki od članova Neretve su čak pobijedili i aktuelne državne prvake BiH te tako i ovoga puta pokazali kako im je mjesto u samom vrhu BH juda.

Jedini predstavnik Neretve koji je imao dupli start (stariji uzrast) je Stjepan Salmanić. On je pored zlata u svom uzrastu do 14 godina, još osvojio i srebrenu medalju sa samo jednim porazom u starijem uzrastu do 16 godina. Tako da je Neretva pored 7 zlatnih osvojila i 1 srebrenu medalju.

Zlatne medalje osvojili su ovi zlatni momci:

Rade Vranješ -38 kg (U14)
Stjepan Salmanić -42 kg (U14)
Hrvoje Knezović -60 kg (U14)
Domagoj Pušić -46 kg ( U16)
Josip Previšić -55 kg (U16)
Srđan Ajvaz -81 kg (U18)
Ante Galić -73 (U21)

"Čestitam još jednom svojim natjecateljima na odličnim borbama i osvojenim medaljama. No, bez obzira na dobre rezultate koje naši natjecatelji ostvaruju u zadnje vrijeme mi i dalje nastojimo ostati u punoj snazi te nastavljamo s pripremama za nadolazeće turnire. Već idući vikend nas čeka turnir u Sarajevu. Nakon toga državno prvenstvo za st.pionire i juniore u Bihaću i EU Cup za kadete u Rumunjskoj", ističe trener kluba Majo Ćeško.

Kopirati
Drag cursor here to close