Drago Krželj

JK Borsa stopostotna u Splitu

Sport / Flash | 23. 02. 2015. u 13:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" iz Mostara u nedjelju je nastupio na međunarodnom judo turniru "Drago Krželj" na kojem je nastupilo oko 250 džudaša iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Organizator turnira je Judo klub "Student" iz Splita i judo klub "Pujanke" iz Splita, a turnir se održao u sportskom centru "GRIPE" u Splitu.

Džudaši mostarske Borse na ovom su turniru imali stopostotni učinak. Naime, od osam mladih džudaša koliko ih je i otputovalo u Split, svi su se kućama vratili s osvojenim medaljama.

Najsjajniji je bio Mirko Zelenika koji je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio zlatno odličje, u kategoriji do 42 kilograma. Srebro je pripalo Darijanu Faletaru, Josipi Brvenik i Aljoši Čvoro dok su se brončanim odličjima okitili Ana Ujdur, Filip Kolobarić, Filip Ivanković i Domagoj Jozeljić.

Nakon turnira treneri su djecu nagradili obilaskom Splita, Dijoklecijanove palače i svih važnijih znamenitosti ovoga grada.

Naglasimo da u srijedu u Mostar dolaze judo klubovi iz Splita, Dubrovnika, Solina i Sarajeva te će se održati mini džudo kamp u dvorani kluba "Borsa". Na samom kampu sudjelovat će džudaši i džudiskinje koji su nositelji svjetskih i europskih medalja u džudu

Kopirati
Drag cursor here to close