'Samuraj'

Japanac pojačao Leotar

Sport / Flash | 27. 07. 2015. u 12:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako suočeni sa drastičnim promjenama u igračkom kadru i nezavidnom financijskom situacijom, nogometaši Leotara uspješno se pripremaju za početak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske.

Ove godine ekipa će imati, gotovo sto posto, prefiks trebinjska - uz jednog Gačanina i jednog "samuraja", prenosi portal Trebinjedanas.com.

Naime, Takuma Odaka, nogometaš iz Japana, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Leotarom. Japanac je u Trebinje stigao prije dva dana u pratnji menadžera iz Japana, odradio dva-tri treninga i pokazao da može da predstavlja pojačanje za ekipu.


Krase ga brzina, agresivnost, dobro je tehnički potkovan, ali će mu trebati razdoblje adaptacije. U Japanu je nastupao za sveučilišni klub Nihon Kogakuin, koji je član regionalne lige Japana.

"Drago nam je da je Odaka izabrao baš Leotar za svoj novi klub. Nadam se da će mu naš klub poslužiti kao dobra odskočna daska za neku veću sredinu, a s druge strane, očekujem da on ostalim igračima prenese ratnički duh svog naroda. Pripada narodu koji veoma brzo uči i veoma lako se prilagođavaju drugim kulturama. Već je naučio nekoliko najosnovnijih riječi na našem jeziku. Očekujemo od njega da se što prije adaptira i konkurira za mjesto u prvih 11 - rekao je za Glas Srpske predsjednik Leotara Simeon Dučić.

Kopirati
Drag cursor here to close