Unatoč kiši

Jajce: Dino Bajrić i Cristian Wurst pobjednici skokova sa vodopada

Sport / Flash | 06. 08. 2016. u 18:08 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ovogodišnjim skokovima koji su održani u Jajcu sudjelovali su skakači iz BiH, Danske, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Italije, Srbije i Kosova a pobjednik 3. međunarodnih skokova sa vodopada u Jajcu su Dino Bajrić i Cristian Wurst.

Natjecatelji koji su usprkos kiši danas skakali bodovani su u dvije discipline. U disciplini tradicionalne laste sudjelovalo je 18 skakača, dok je u slobodnom stilu bilo prijavljeno 13 skakača.

U disciplini laste prvo mjesto je pripalo Sarajliji Dini Bajriću, drugoplasirani je bio Aleksandar Aleksić iz Srbije, dok je treće mjesto pripalo Muhamedu Mahmiću iz Zenice.

U disciplini slobodnog stila prvo mjesto je pripalo Nijemcu Cristianu Wurstu, drugoplasirani je bio Danac Jimy Anderson, dok su treće mjesto podijelili Mladen Cvetković iz Srbije i Vladan Popović iz Zenice.

U revijalnom dijelu programa svjetski prvak u skokovima sa litice Orlando Duque zabavio je sve prisutne skokovima koje izvodi na Red Bull Clif Diving natjecanja širom svijeta, a koje će biti održano i ove godine u Mostaru.

“Ovaj događaj je medijski jako propraćen i mislim da je to jako dobro u turističkom smislu. Veliki broj turista dolazi u Jajce svakodnevno. Ovo je izuzetno dobra prezentacija grada, a i same Bosne i Hercegovine“, kazao je za Fenu direktor Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca i predsjednik Organizacijskog odbora Huso Hadžić

Kopirati
Drag cursor here to close