koji prank

Iz treće engleske lige u Barcelonu: Ryan McLaughlin!

Sport / Flash | 03. 07. 2017. u 12:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ryan McLaughlin je jedan od izdanaka nogometne akademije slavnog Liverpoola, te kao takav zasigurno ima određenu reputaciju u nogometnom svijetu. Međutim, potpis ugovora s Barcelonom, čini se, ipak bi bilo malo previše.

No, to njega nije spriječilo da na Twitteru objavi svoju sliku sa stadiona Camp Nou, pri čemu drži Barcelonin dres u rukama, uz prigodan tekst: "Novo poglavlje. Hvala svima za poruke, jedva čekam startati u jednom tako velikim klubu kao što je Barcelona. Počašćen sam".

Ovaj 22-godišnji branič znao je, naravno, kakvu će buru izazvati svojom porukom, te se uspješno našalio s nogometnom javnosti.

Mnogi su odmah ''zajahali'' njegovu šalu i nije trebalo dugo da se mediji u Engleskoj pozabave ''senzacijom''.

Ipak, njegova je nogometna stvarnost ponešto drugačija. Prošle se godine pridružio klubu Oldham Athletic, nakon prethodnih posudbi u Aberdeenu i Barnsleyju. Oldham Athletic natječe se u League One, što je treći razred engleskog nogometa nakon Premier League i Championshipa.

Ryan McLaughlin je iskoristio svoj turistički boravak s društvom u glavnom gradu Katalonije, posjetio stadion Camp Nou, a kupiti Barcelonin dres možete svugdje osim u crkvi...

Kopirati
Drag cursor here to close