džabe krečio

Imitirajući Messija, Cristiano Ronaldo sam sebi "pucao u koljeno"!

Sport / Flash | 14. 08. 2017. u 05:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo obilježio je prvi el Clasico nove nogometne sezone - kako fenomenalnim zgoditkom, tako onim što nema veze sa sportom.

Nakon što je izvrsnim udarcem pogodio rašlje Barcina vratara ter Stegena, CR7 je skinuo svoj dres, kako bi imitirao Messija s prethodnog susreta najboljih španjolskih klubova, kada je Argentinac pokazao svoju majicu publici na Santiago Bernabeu. Ovaj put je Ronaldo isto to učinio pred publikom na Camp Nou.

Dakako, to ga je stajalo žutog kartona, čime je ujedno postigao i mini autogol, jer je kasnije zaradio drugi žuti karton, odnosno isključenje.

Ne samo da je svoje suigrače ostavio na cjedilu deset minuta prije kraja utakmice, nego mu zbog nasrtanja na suca prijeti i rigoroznija kazna. Pravilnik španjolskog nogometnog saveza kaže - zabrana igranja između četiri i 12 utakmica.

Doduše, drugi žuti karton je dobio potpuno neopravdano, ali kako je sudac u službenom zapisniku naveo da ga je igrač s brojem sedam gurnuo nakon isključenja, teško da će mu ovaj put pomoći njegov autoritet i pritisci Reala kod stegovne komisije.

Mundo Deportivo u svome osvrtu navodi kako je Messijeva sjenka za Ronalda uistinu dugačka i nikako da iziđe iz nje. Možda katalonski novinari tu malo pretjeruju u svojoj zajedljivosti, ali da je Ronaldo postupio nezrelo i nesportski, imitirajući velikog rivala, to je više nego jasno.

Kopirati
Drag cursor here to close