trenuci šoka

Igrač Alkmaara Stijn Wuytens nakon gola ostao bez svijesti

Sport / Flash | 16. 09. 2016. u 10:12 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači nizozemskog kluba AZ Alkmaar dugo će pamtiti šokantne trenutke s utakmice Eurolige protiv irskog FC Dundalka. Nakon postignutog gola glavom u 60. minuti utakmice, njihov napadač Stijn Wuytens ostao je nepomično ležati na travi.

Do lopte koja je bila upućena pred gol Dundalka, Wuytens je prvi stigao i postigao vodstvo od 1:0, ali ga je vratar gostiju Gary Rogers potom snažno udario u glavu.

Odmah je bilo jasno kako je igrač domaćeg kluba pretrpio snažan udarac, a suigrači su, vidjevši ga nepomičnog i bez svijesti, ostali u pravome šoku i nevjerici.

Žurno je prema Wuytensu krenula i liječnička ekipa, a nogometaši Alkmaar iznimno teško su podnosili te minute dok mu se ukazivala pomoć.

Trener John van den Brom i igrač tima Alireza Jahanbakhsh nisu mogli suzdržati suze.

Nakon pet minuta ukazivanja pomoći, došlo je stanovito olakšanje - Wuytens je ponovno pri svijesti. Iznesen je sa stadiona, a njegovi suigrači su i nastavak utakmice igrali prilično šokirani.

U međuvremenu, kako je objavio „Eir Sport“, stigle su dodatne ohrabrujuće vijesti: Wuytens je pretrpio potres mozga, ali se danas bolje osjeća.

Što se tiče same utakmice, ona je završena rezultatom 1:1, a Dundalk je izjednačio u 89. minuti zgoditkom Kilduffa.

Kopirati
Drag cursor here to close