Panini World Cup 2014

I Mostarci se pridružili kolekcionarskoj euforiji

Sport / Flash | 01. 04. 2014. u 14:46 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu za prave nogometne fanove i strastvene kolekcionare je već počelo.

Najnoviji Panini album sa samoljepljivim sličicama 'World Cup (Brasil) 2014' našao se u rukama svih ljubitelja ove svevremenske tradicije. Nije iznenađujuće što je album sa samoljepljivim sličicama oduševio sve od najmlađih do najstarijih, jer ipak brojne generacije su odrastale uz baš ovakve sličice.

Tako su se i Mostarci priključili nogometnoj euforiji, a njihovi albumi su skoro pa popunjeni. Panini World Cup 2014 - Razmjena sličica Mostar je Facebook stranica na kojoj Mostarci postavljaju fotografije i statuse sličica, duplih ili pak onih koje im nedostaju kako bi popunili svoje kolekcije.

Preko stranice sličice razmjenjuju skoro sve generacije, a euforija je zahvatila i Mostarke, koje, kako se na stranici čini nestrpljivo čekaju da svoj album ispune svim sličicama.

Nakon dugo vremena izgleda kako se duh kolekcionarstva, skupljanja i razmjene sličica vraća u 'život', a oni mlađi koje je progutala tehnologija i internet moći će doživjeti pravu nogometnu euforiju, ali i očuvati ovaj 'kulturni fenomen', na možda malo drukčiji i moderniji način.

Kopirati
Drag cursor here to close