povijesni podvig

Hrvatski izbornik u transu: Ovo je čudo iz Međugorja!

Sport / Flash | 27. 01. 2016. u 21:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski rukometaši su senzacionalno u Krakowu svladali domaćina Poljsku s 37:23 u jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta.

U šokantnom danu na EURU u Poljskoj dogodila su se dva čuda - prvo je Norveška svladala Francusku, a potom je Hrvatska protiv Poljske ganjala pobjedu od 11 razlike, a igrači Željka Babića pobijedili su s nevjerojatnih 14 razlike.

U stvorenom krugu Hrvatska, Francuska i Poljska su završili s po šest bodova, a hrvatski rukometaši su prošli u finale zahvaljujući senzaciji u Krakowu i jednim od najvećih iznenađenja u povijesti europskog rukometa.

''Ovo je čudo iz Međugorja! Ovo je djelo mog prijatelja Isusa i Zlatka, neka mi oprosti na mojoj slaboj vjeri. Ne bih se nikad kladio protiv Isusa i Gospe međugorske'', izjavio je za RTL nakon utakmice izbornik Željko Babić.

Ovo je čudo iz Međugorja i slava Isusu - izjava Željka Babića,...

Ovo je čudo iz Međugorja i slava Isusu - izjava Željka Babića, izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije nakon nevjerojatne pobjede nad Poljskom i plasmana u polufinale

Posted by Kraljica Mira on Wednesday, 27 January 2016

Utakmici u Krakowu nazočila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je u trodnevnom posjetu Poljskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close