Hladnokrvni Jupp

Heynckes: Guardiola izgleda vrlo dobro

Sport / Flash | 29. 07. 2013. u 06:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poluozbiljno, s primjetnom dozom sarkazma, prokomentirao je Jupp Heynckes poraz (4-2) minhenskog Bayerna od dortmundske Borussije u utakmici Njemačkog superkupa.

Dvostruki strijela za Borussiju bio je Marco Reus (6, 86), jedan pogodak dodao je Ilkay Gündogan (57), a vlastitu mrežu zatresao je stoper Bayerna Daniel Van Buyten (56). Oba pogotka za Bayern zabio je Arjen Robben (54, 64).

- Ja nikad nisam trenirao toliko savršenu momčad, sastav toliko posvećen uspjehu – rekao je 68-godišnjak koji je momčad lani vodio do trostruke krune u izjavi za ZDF.

- Naravno da mi ovaj poraz nije zabavan: ipak su to moji dečki.

- Mogu reći da momčad nije daleko od top-izvedbi. Trener Guardiola izgleda dobro, lijepo je odjeven. Ima k tome i savršenu momčad. Što bi uopće moglo poći po zlu?

Nakon što je poručio javnosti da je minhenski sastav toliko dobar da bez trenera može osvojiti sve u čemu se natječe, iskusni se stručnjak vratio samom sebi.

- U određenom trenutku morate se odlučiti na povlačenje u mirovinu. To je ono što sam ja učinio. Bitno je ostati hladnokrvan na događanja oko vas. Mislim da sam i u tome uspio.

- Gledat ću početak nove bundesligaške sezone udobno smješten u vlastitoj dnevnoj sobi.

Kopirati
Drag cursor here to close