mladi lav protiv legende

Hasan Ismaik (TSV 1860 München) žestoko napao Ulija Hoeneßa

Sport / Flash | 05. 12. 2016. u 21:47 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Investitor Hasan Ismaik (39) koji svojim novcem vlada tradicionalnim klubom 1860 München osuo je žestoku paljbu po predsjedniku Bayerna Uliju Hoeneßu (64).

Naime, Hoeneß je nedavno, nakon što je ponovno izabran za predsjednika najvećeg njemačkog nogometnog kluba, odaslao otrovne strjelice u pravcu lokalnog 'rivala', upotrijebivši jednu pogrdnu riječ u sarkastičnome tonu.

Ismaik je putem Facebooka oštro reagirao na Hoeneßov pogled s visoka.

"Što to Hoeneß misli da jest? Ne bi trebao zaboraviti da je novajlija u ligi Leipzig ispred njegova najdražeg kluba. Na njegovu mjestu uputnije bi bilo zabrinuti se umjesto pokušavati sa šalama na naš račun", napisao je ambiciozni Hasan Ismaik.

On se pita je li moguće da Hoeneß nije ništa naučio u zadnjih nekoliko godina, aludirajući na zatvorsku kaznu koju je predsjednik Bayerna sve do nedavno 'izdržavao'.

"Uvijek sam respektirao njegov rad, ali ovaj put je otišao predaleko", kaže Ismaik.

Njegova zadnja rečenica, neka vrst prijetnje Hoeneßu, posebno održava samouvjerenost gazde manjeg minhenskog kluba.

"Doći će dan kad ćemo se suočiti na nogometnom terenu", kaže on.

Teško je, međutim, u ovome trenutku zamisliti kako će taj dan posebno brzo stići. Naime TSV 1860 München trenutačno u drugoj ligi zauzima tek 14. poziciju.

Da gazda ovog drugoligaša nije nimalo zadovoljan razvojem događaja u klubu, svjedoči današnji otkaz kojeg je uručio sportskom direktoru Thomasu Eichinu.

Eichin je dužnost menadžera kluba preuzeo tek ovoga ljeta, potpisavši ugovor do 2019., ali već sada mora pakirati svoje stvari i potražiti drugi posao.

Prethodno je Eichin degradiran s pozicije glavnog menadžera na ulogu sportskog direktora, ali ni to mu nije pomoglo. Hasan Ismaik mu je kazao kako može odmah ići. Baš kao što je nedavno to kazao i treneru Kosti Runjajiću.

Hoće li se jednoga dana TSV 1860 München popeti do visina na kojima je trenutačno Leipzig, nezahvalno je prognozirati. Princip je uglavnom isti - novac nije problem, a vi se, gospodo, postarajte da to isto vrijedi i za rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close