Svjetska klasa

Galatasaray želi Berbatova

Sport / Flash | 18. 07. 2012. u 13:36 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Galatasaraya Refik Arkan potvrdio je da je turski klub zainteresiran za igrača Manchester Uniteda Dimitra Berbatova.

Tridesetjednogodišnji Berbatov odigrao je samo pet utakmica za United u Premier ligi u prošloj sezoni, u kojoj je menadžer Alex Ferguson prednost davao Wayneu Rooneyu, Dannyju Welbecku i Javieru Hernandezu.

Berbatov je ranije najavio odlazak iz kluba.

"Pregovarali smo s Berbatovim agentima", kazao je Arkan za "Radyospor".

"Želimo napadača svjetske klase. Naš predsjednik želi isto to, ali konačna odluka je na treneru Fatihu Terimu. Berbatov je jedno od mogućih pojačanja", dodao je.

Akran je također kazao da klub pokušava da dogovori suradnju s Felipeom Melom koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u ovom klubu, ali tvrdi da Galatasaray nije spreman da plati cijenu koju za Brazilca traži Juventus.

"Ako Melo želi da igra za nas, mora od Juventusa da zatraži smanjenje cijene odštete. Ako ne dogovorimo suradnju s njim, imamo alternative", kazao je potpredsjednik Galatasaraya, koji je postavio visoke ciljeve u narednoj sezoni.

"Da bismo ih ostvarili, moramo ulagati. Želimo uspjeh u Europi, zbog čega nam je potreban jak tim. Činimo sve što je potrebno za uspjeh", naglasio je.

Kopirati
Drag cursor here to close