humanitarni susret

Futsal Dinamo prvi put u Hercegovini

Sport / Flash | 18. 03. 2016. u 08:49 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po prvi put od svog osnivanja 2012. godine u Hercegovinu stiže MNK Futsal Dinamo Zagreb, "mini Dinamo", klub pokrenut od strane vlastitih navijača.

Ove subote u 18 sati domaći MNK Brotnjo ugostit će u Čitluku MNK Futsal Dinamo s kojim će odigrati prijateljski susret. Utakmica je humanitarnog karaktera te će se sav prihod od prodanih ulaznica donirati udruzi Susret iz Čitluka.

Igrači i navijači MNK Futsal Dinamo pozivaju sve navijače, Bad Blue Boyse, zaljubljenike u Dinamo i plavu boju te 'sve ljude dobre volje' na zajedničko okupljanje i fotografiranje u subotu u 12 sati ispred crkve sv. Jakova u Međugorju.

Odatle će se svi skupa zaputiti na Brdo ukazanja, a nakon posjete brdu i zajedničke molitve za sportske i životne uspjehe kreće se prema gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku gdje se u 17:15 igra predsusret ženskih nogometnih klubova ŽNK Čapljina- ŽNK Brotnjo Čitluk.

Svi posjetitelji kupnjom karte pomažu humanitarnu udrugu Susret iz Čitluka, a također sve navijače na ulazu u dvoranu očekuje promotivni štand sa klupskim suvenirima te mogućnost učlanjena u MNK Futsal Dinamo.

Kopirati
Drag cursor here to close