ima'l 'ko jači?

Franck Ribéry opet bjesnio na treningu i napao Ancelottija

Sport / Flash | 11. 05. 2017. u 06:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Byerna Franck Ribéry (34) opet je imao svoj čuveni 'show' na treningu, udarajući suigrače, vičući i svađajući se s kim stigne.

Bayern je za ovu sezonu 'odigrao svoje', prvak je Njemačke, a preostale dvije utakmice do kraja prvenstva, protiv Leipziga i Freiburga, rezultatski ne znače ništa. Na drugim bojišnicama Bayern se spotaknuo - u Ligi prvaka protiv Reala, a u Kupu Njemačke protiv Borussije Dortmund.

Kako piše BIld, na treningu je Ribéry prvo oštro ušao u duel s Douglasom Costom i Thomasom Müllerom, a nakon što je nešto kasnije pokosio i Artura Vidala, zaiskrilo je.

"Sudac" Carlo Ancelotti (57) svirao je prekid igre i pozvao Francuza na edukativni razgovor.

Na slici se vidi kako Ribéry očito ne uvažava što trener kaže, vičući i u njegovome pravcu, dok Müller pomaže Ancelottiju smiriti pobješnjelog Francka.

Kao što je to činio i s prethodnim trenerom Pepom Guardiolom, Ribéry je nastavio sukobe s klupskim trenerom, ovaj put u liku Carla Ancelottija.


Primjerice, na uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Madridu protiv Reala, Ribéry je žestoko gestikulirao u pravcu trenera, ne slažući se s njegovom naputcima, želeći mu poručiti - ''ako ćemo tako igrati, onda mene zamijenite".

Predsjednik Bayerna Uli Hoeneß rekao je nedavno kako se Ribéry uvijek žali bude li na utakmici zamijenjen.

"Svaki put, kad Ribéry nakon 70 minuta utakmice mora iz igre, nazove me navečer i kaže - meni je dosta, odlazim!", ispričao je Uli Hoeneß.

Kopirati
Drag cursor here to close