Pogledajte tko su

FOTO | Nagrađeni najuspješniji školski sportaši Mostara

Sport / Flash | 24. 05. 2017. u 12:23 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanost dodijele nagrada i priznanja najuspješnijim učenicima, nastavnicima, profesorima i školama na sportskim natjecanjima u školskoj 2016./2017. godini održana je u srijedu u Mostaru, u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara.

Najuspješnijom je proglašena Osnovna škola 'Ivana Gundulića' Mostar, a najuspješniji je nastavnik tjelesnog i zdravstvenog odgoja iz te škole Amar Macić. Titulu najboljeg učenika iz navedene škole osvojio je Kristijan Stanić, a najuspješnije učenice Ana Pehar.

U kategoriji srednjih škola, priznanje za najuspješniju srednju školu osvojila je Gimnazija 'fra Grge Martića' Mostar, a najuspješniji profesori su Mario Goluža i Lazar Raguž, dok se titulom najuspješnijeg učenika okitio Dane Jelavić, a najuspješnijom učenicom Iva Vučić.

Tijekom svečanosti također su promovirane najuspješnije škole za učenike koji su postigli značajne rezultate na sportskim igrama djece i mladih s posebnim potrebama Grada Mostara.

Nagrađeni su i studenti Univerziteta "Džemal Bijedić", koji su zajedno sa Sportskim savezom Grada Mostara i Klubom vodenih sportova, organizirali besplatnu školu plivanja za djecu i mlade s posebnim potrebama Grada Mostara.

Tako su uručene zahvalnice predstavnicima Univerziteta i certifikati za održanu školu plivanja za studente odsjeka za sport i zdravlje Nastavničkog fakulteta Univerziteta u Mostaru.

Posebno priznanje za humanu gestu godine dodijeljeno je Filipu Novaku koji je prilikom odigravanja jednog meča svojom prisebnošću, odlučnošću i odvažnošću reagirao te spasio jednog natjecatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close