MTB ligaHercegovine

Filip Kovačić i Biljana Krtalić najbolji brdski biciklisti u Hercegovini

Sport / Flash | 29. 09. 2014. u 16:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je na Gorancima u organizaciji BK Mostar održano 6. kolo MTB lige Hercegovine, a na kojem su ujedno i proglašeni ukupni pobjednici MTB lige Hercegovine.

Natjecalo se 35 biciklista iz Hercegovine, Sarajeva i Metkovića, dok je na rekreativnom dijelu prisustovalo više stotina biciklista iz Bosne i Hercegovine. Najbrži vozač, te ukupni pobjednik MTB lige Hercegovine je Filip Kovačić (BK Široki), dok je u konkurenciji žena slavila Biljana Krtalić (BK Mostar).

Vozilo se u kategorijama Juniori Hobby, Seniori Hobby, Veterani Hobby, Žene, te kategorija Sport, koja okuplja licencirane natjecatelje. Utrka je vožena na stazi dužine 11km.

U najjačoj kategoriji Sport, najbrži je bio Ivan Cvitković (BK Mostar), dok je u Seniorima Hobby kao zlatni slavio Franjo Lovrić (BK Brotnjo).

Kod žena je uvjerljiva bila Biljana Krtalić, koja je pobjednica 6.kola, a ujedno i pobjednica u ukupnom poretku lige.

U kategoriji Juniori Hobby najbrži je bio mladi Stipe Pejić (HBK Drinovci), dok je u Veteranima Hoby slavio Boris Dodig (BK Mostar).

"Iza nas je uspješno realizirana MTB liga Hercegovine, što nas organizatore čini jako sretnim. Liga je polučila odlične rezultate i privukla velik broj mlađeg naraštaja i natjecateljski biciklizam. Isto tako sretan sam što ni na jednom od šest kola MTB lige nismo imali povrijeđenih natjecatelja niti bilo kakve vrste incidenta", rekao je Toni Zorić organizator 6.kola MTB lige Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close