Lov na šarana

Ekipa iz Hrvatske pobijedila na ribolovnom natjecanju na Ramskom jezeru

Sport / Flash | 05. 09. 2016. u 09:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ribolovno natjecanje Jadransko-podunavskim zemalja u lovu na šarana i amura završeno je sinoć, a pobjednci ovogodišnjeg prvenstva je ekipa „Caras“ iz Bilja, iz Republike Hrvatske.

Natjecanje je održano na Ramskom jezeru, a trajalo je od 01. do 04. rujna, odnosno ukupnih 52 sata. Na prvenstvu se našlo 8 ekipa koje su pristigle iz Republike Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Tijekom natjecanja ulovljeno je 150,23 kg ribe koja je vraćena ponovno u Ramsko jezero.

Pobjednici ovogodišnjeg kupa, ekipa „Caras“ iz Bilja ulovili su 42,82 kg, dok je drugo mjesto pripalo ekipi CT „Busovača“ s ulovljenih 32,58 kg. Trećeplasirana ribolovna ekipa bili su CT „Mikron“ Kikinda iz Srbije s ukupnim ulovom od 29,2 kg.

Najboljim ekipama su u ime organizatora i pokrovitelja natjecanja Ribolovnog saveza BiH te općine Prozor-Rama medalje i pehare uručili Tihomir Popović i Josip Juričić, a iz SRTD „Ramske vode“ Vladimir Nevistić.

Natjecateljska ekipa iz Slovenija dobila je nagradu za najveću pojedinačnu ribu.

U ime organizatora Vladimir Nevistić uručio je zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su dali svoju potporu za uspješnu realizaciju toga kupa. Zahvalnice su pripale Općini Prozor-Rama, SRTD „Ramske vode“ , Ribolovnom savezu BiH, sucima, Policijskoj postaji Prozor-Rama te Milenku Doliću, Miji Bošnjaku i medijskim pokroviteljima.

Kopirati
Drag cursor here to close