Finalna večer

Ekipa Čeljeva osvojila Ligu mjesnih zajednica općine Čapljina

Sport / Flash | 14. 08. 2015. u 22:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Mjesne zajednice Čeljevo osvojila je prvo mjesto na ovogodišnjoj Ligi mjesnih zajednica općine Čapljina i tako se plasirala u finale Lige Hercegovine.

Čeljevo je u finalu svladalo ekipu Šuškova naselja, no tek nakon izvođenja šesteraca. U regularnom dijelu susreta bilo je 1:1.

Čeljevo je povelo preko Petra Raguža polovinom prvog poluvremena, a s vodstvom Čeljeva od 1:0 otišlo se na odmor.

Izjednačenje Šuškovom naselju donio je Nikola Pušić i tako utakmicu odveo u produžetke, u kojima je slavila ekipa Čeljeva i tako osvojila ovogodišnju Ligu mjesnih zajednica.

I utakmica za treće mjesto donijela je odličan i zanimljiv mali nogomet, a rezultat regularnog dijela utakmice između Zvirovića/Prćavaca i Višića bio je 1:1.

Višići su poveli preko Đure Raguža, a Mateo Nikše izjednačio je za Zviroviće/Prćavce, koji su bili bolji u izvođenju šesteraca i tako osvojili titulu trećeplasirane ekipe.

Najboljim igračem i najboljim strijelcem turnira proglašen je Petar Raguž (MZ Čeljevo) dok je najbolji vratar Draženko Jurković (MZ Čeljevo).

Pehar osvajačima lige uručio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, drugoplasiranoj ekipi nagrade je dodijelio dopredsjedavajući Općinskog vijeća Čapljina Pero Knežević, dok je trećeplasiranoj ekipi nagrade dodijelio Dominik Lubina, predsjednik Sportskog saveza općine Čapljina.

Ekipa MZ Čeljevo predstavljat će općinu Čapljina na završnici Lige Hercegovine koja se ove godine igra u Ljubuškom.

Novina ovogodišnje Lige mjesnih zajednica općine Čapljina bila je omladinska liga koju su igrali mladi nogometaši 2000. godišta i mlađi.

Prvi osvajači ove omladinske Lige mjesnih zajednica općine Čapljina su nogometaši Čapljine 1, koje je predvodio trener Vjekoslav Sušac.

U finalu su se sastali Čapljina 1 i Gabela Polje, a Čapljina 1 slavila je sa visokih 4:1.

Najbolji igrač omladinske lige je Petar Markota (Čapljina 1), najbolji golman je Danijel Milanović (Čapljina 1), dok je najbolji strijelac Ante Pavlović (Čapljina 1).

Pehare pobjednicima i nagrade najboljim mladim nogometašima dodijeli su tajnik i predsjednk Sportskog saveza općine Čapljina Dalibor Ilić i Dominko Lubina.

Kopirati
Drag cursor here to close