Dramatično finale

Ekipa ''Casper Trebižat'' pobjednik malonogometnog turnira u Dretelju

Sport / Flash | 20. 07. 2015. u 09:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa ''Casper Trebižat'' osvojila je prvo mjesto na ovogodišnjem malonogometnom turniru u Dretelju.

U zanimljivoj finalnoj utakmici punoj preokreta ekipa ''Casper Trebižat'' do pobjede nad ekipom ''Caffe bar Label'' došla je tek nakon izvođenja šesteraca.

Label je poveo sa 2:0, da bi Casper smanjio na 2:1, a nakon čega Label povećava vodstvo na 3:1.

Kad se činilo da je Label siguran pobjednik turnira u Dretelju, događa se preokret - Casper Trebižat smanjuje prvo na 3:2, a potom u posljednjim trenucima utakmice izjednačava na 3:3 i odvodi utakmicu u izvođenje šesteraca.

Ekipa Caspera bila je uspješnija i na kraju odnijela titulu prvaka s pobjedom rezultatom 3:2 u izvođenju šesteraca.

U utakmici za treće mjesto Caffe bar Hennessey slavio je sa visokih 5:1 nad ekipom MZ Višići i tako osvojio treće mjesto.

U sklopu omladinske prvo mjesto osvojila je ekipa ''Limači Čapljina'', drugoplasirana je ekipa ''Višići'' a trećeplasirana ekipa je ''Dretelj''.

Pehar i novčanu nagradu za treće mjesto uručio je član Organizacijskog odbora turnira Miro Vidić, drugoplasiranoj ekipi pokal i nagradu uručio je savjetnik načelnika općine Čapljina Dalibor Milinković, dok je prvoplasiranoj ekipi pehar i nagradu uručio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Jedan od glavnih organizatora turnira Gordan Vidić zahvalio se svim sudionicima na odazivu te fair-playu, kao i ljubiteljima nogometa koji redovito pratili utakmice.

Finale je pratilo više stotina ljubitelja malog nogometa, koji su osim u nogometu uživali u jelu i piću, a održana je i bogata tombola.

Kopirati
Drag cursor here to close