konačni popis

Dva Mostarca i Ljubušak u hrvatskoj momčadi za Euro

Sport / Flash | 12. 01. 2016. u 14:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić u utorak je u Ivanić Gradu objavio konačan popis igrača za Europsko prvenstvo koje u petak počinje u Poljskoj.

Babić je otkrio popis od 17 igrača, a hrvatski izbornik je u utorak obznanio i da vratar Filip Ivić i desni vanjski Šime Ivić neće putovati u Poljsku.

Hrvatsku će na EURU predstavljati vratari Mirko Alilović (Veszprem), Ivan Stevanović (PPD Zagreb), krilni igrači Manuel Štrlek (Kielce), Antonijo Kovačević (PPD Zagreb), Ivan Čupić (Kielce) i Zlatko Horvat (PPD Zagreb), pivoti Ilija Brozović (HSV), Krešimir Kozina (Flensburg), Marino Marić (Melsungen), te vanjski igrači Marko Kopljar (Barcelona), Luka Šebetić (PPD Zagreb), Domagoj Duvnjak (Kiel), Igor Karačić (Vardar), Luka Cindrić (Vardar), Marko Mamić (Dunquerqe), Ivan Slišković (Veszprem) i Jakov Gojun (Fuschse Berlin).

Zanimljivo je da su u najboljoj hrvatskoj momčadi dvojica Mostaraca – Igor Karačić i Marino Marić, te Ljubušak Mirko Alilović.

Hrvatska EURO u Poljskoj otvara u petak, 15. siječnja, utakmicom protiv Bjelorusije, a u toj skupini su još Island i Norveška.

Kopirati
Drag cursor here to close