Copa America

Dunga: 15 naših igrača je napao virus prije utakmice

Sport / Flash | 28. 06. 2015. u 09:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dunga je za ispadanje Brazila od Paragvaja u četvrtfinalu Copa Americe nakon lutrije jedanaesteraca okrivio virus koji je uoči utakmice pokosio njegovu momčad. Tvrdi da je čak 15 igrača imalo problema, prenosi Goal.com.

"To nije isprika, ali 15 naših igrača je ovog tjedna imalo problema s virusom. Na treningu nismo mogli ići 100 posto", rekao je Dunga pa nastavio:

"Igrači su imali glavobolje, bolove u leđima... Na nekima se to osjetilo puno više nego na drugima. Morali smo smanjiti intenzitet treninga i pomoći im. Neki od njih su povraćali, Willian se nije osjećao dobro na poluvremenu, Robinho na kraju."

O samoj utakmici Dunga je rekao.

"Do samog kraja smo se trudili da pobijedimo. Imali smo dobre trenutke kroz utakmicu, ali nedostajalo nam je na kraju brzine."

O samoj Copi izbornik selecaa je rekao:

"Povijest Cope je vrlo komplicirana. Brazil ju je osvojio nekoliko puta, ali kad pobjeđujete nitko ništa ne gubi. A kad gubite uvijek govorimo da nešto nedostaje."

"Izgubili smo pet igrača za ovogodišnji turnir i to je otežalo stvari. Moramo se sabrati, a ovo iskustvo ne smijemo odbaciti. Neymar je važna karika, kao i za Barcelonu, ali imamo i ostale kvalitetne igrače."

"Željeli smo pobijediti, ali ovo je odlična lekcija za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje su i dalje naš najveći cilj."

Kod Brazilaca s bijele točke promašili su Ribeiro i Douglas Costa. Upravo je Ribeiro u 87. minuti ušao umjesto Robinha koji je nakon utakmice rekao:

"Htio sam ostati na terenu i pucati jedanaesterac, ali moram poštovati odluku izbornika. Inače pucam jedanaesterce. Sad se moramo suočiti s onim što nas čeka, puno toga moramo dokazati", rekao je Robinho.

Kopirati
Drag cursor here to close