Za SP

Druga faza pripreme rukometaša u Mostaru

Sport / Flash | 06. 04. 2016. u 12:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije primio je u svom uredu Dragana Markovića, izbornika muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Izbornik Marković upoznao je predsjednika Hercega s pripremama reprezentacije u Mostaru za utakmice protiv Švedske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj.

Naglasio je kako će se i druga faza priprema, također, održati u Mostaru, a okupljanje je zakazano 1. lipnja. Podsjetio je i na to kako se prva utakmica sa Švedskom igra 12. lipnja u Växjöu, a revanš tri dana kasnije u Sarajevu.

Predsjednik Herceg, kao jedna od najistaknutijih osoba rukometnog sporta u BiH, izrazio je zadovoljstvo činjenicom što su upravo Mostar i HNŽ izabrani mjestom održavanja priprema, te naglasio kako se ponosi svime što je napravljeno na sportskom, ali i na organizacijskom i planu cjelovitog i zajedničkog pristupa djelovanju Saveza.

Također, izborniku i članovima reprezentacije poželio je ostvarenje još jednoga velikog sportskog uspjeha, priopćrno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close