17. memorijal

Drežnica za vikend postaje centar penjačkog svijeta

Sport / Flash | 19. 06. 2015. u 18:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Planinarski savez FBiH u suradnji sa Alpinističko-sportsko penjačkim klubom 'Neretva' i klubom ekstremnih sportova 'Scorpio' 20.-21.06.2015. godine na penjalištu 'Vrt ciklama' u Drežnici organizira tradicionalni, sada već 17. po redu sportsko penjački memorijal 'Mirza Humo'.

Za memorijal će biti raspoloživo preko 100 smjerova različitih težina. Dužina smjerova se uglavnom kreće oko 20-30 metara. Više informacija (pored vodiča) o samim smjerovima sudionici će moći dobiti od organizatora na terenu.

Memorijal je sjećanje na Mirzu Humu koji je jedan od začetnika alpinizma i sportskog penjanja na ovim prostorima. Ako želite da se penjete i družite, slobodno dođite. Ipak, najteža ispenjana ocjena i najveći broj ispenjanih smjerova neće proći nezapaženo.

Programom je za subotu od 11 sati predviđeno penjanje, a u 20 sati druženje i zabava. U nedjelju penjanje do 11 sati, a od 11 do 15 sati službeni dio programa koji podrazumijeva upoznavanje prisutnih sa memorijalom, penjanje djece i revijalno penjanje. U 15 sati je planirana podjela nagrada i diploma.

Kopirati
Drag cursor here to close