Sv. Paškal, Vitina 2014.

Dobili smo i posljednje četvrtfinaliste

Sport / Flash | 20. 05. 2014. u 08:30 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrane su i posljednje dvije utakmice osmine – finala na „4. Malonogometnom turniru Sv. Paškal, Vitina 2014.“ u sklopu 12. večeri turnira.

U reprizi prošlogodišnjeg finala sastale su se ekipe Samo Lagano i MNK Ustanik Auto-Set, Široki Brijeg. Samo lagano se kroz repasaž domoglo četvrtfinala malonogometnog turnira, gdje ih već večeras čeka ekipa Vaske benz (Ljuti Dolac).

Opširnije izvještaje možete pratiti na službenoj Facebook stranici turnira.

Posljednja utakmica osmine finala donijela nam je sraz ekipa Caffe bar „Kum“ (Ploče) i Caffe bar „Bellami“ (Grude). Utakmica nam je ponudila vrlo veliku nervozu među ekipama, tako da smo u nekim trenucima gledali više hrvanje nego klasični mali nogomet.

Caffe bar „Bellami“ je otišao u četvrtfinale malonogometnog turnira na ekipu Caffe bar „Inn“ (Medjugorje/Bijakovići), dok se ekipa Caffe bar „Kum“ Ploče nakon odigrane dvije utakmice morala oprostiti sa malonogometnog turnira.

Na malonogometnom turniru od večeras kreće i bogata tombola/nagradna igra, a organizatori su sa sponzorima pripremili bezbroj raznovrsnih nagrada, a kupovinom tombole, odnosno prihodima od iste će se osigurati financijska sredstva za siromašne obitelji sa područja MZ Vitina.

REZULTATI UTAKMICA OSMINE FINALA, ponedjeljak 19.05.:
20:30 h – MNK Ustanik, Auto-Set Široki Brijeg – Samo lagano 2:4
21:30 h – Caffe bar „Bellami“ (Grude) – Caffe bar „Kum“ (Ploče) 3 :1a

RASPORED UTAKMICA ČETVRTFINALA, utorak 20.05.:
20:30 h – Club „Romana“ (Čitluk) – Pavković Paneli (Široki Bijeg)
21:30 h – Vaske benz (Ljuti Dolac) – Samo lagano

Kopirati
Drag cursor here to close