Čapljina-Dinamo 0:2

Dinamo napokon slavio u Hercegovini

Sport / Flash | 03. 02. 2013. u 11:45 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama danas su na gradskom stadionu Bjelave u Čapljini odigrali prijateljski susret protiv ekipe Čapljine. Ekipa Krunoslava Jurčića slavila je rezultatom 2:0, a pobjedu su Dinamovcima donijeli Bequiraj i Čop.

Čak ni ledena kiša i prohladno vrijeme nisu spriječili ljubitelje plavih da se okupe na tribinama stadiona u Čapljini i podrže svoje ljubimce.

Gostujuća ekipa slabo je otvorila utakmicu, tako da u prvom poluvremenu bilježimo samo jednu izglednu priliku Dinama - u 13. minuti Bequiraj je iz slobodnog udarca sa 16. metara pucao preko gola.

Čapljinci su se odlično držali u prvom poluvremenu, pa vrijedi istaknuti dvije odlične prilike kapitena Čapljine Damira Obada.

U drugom poluvremenu nešto bolja igra obje ekipe. U 70. minuti Zubac je zamalo Čapljince doveo u vodstvo - njegov udarac završio je samo par metara iznad vratnice.

U 73. minuti Dinamo dolazi u vodstvo preko Bequiraja, da bi na 2:0 u 88. minuti povisio Duje Čop, što je se na kraju pokazao kao konačan rezultat.

Na kraju se ovaj zgoditak pokazao presudnim za slavlje Dinama u Čapljini.

Ovo je prva pobjeda Dinama u Hercegovini. Do sada je zagrebački tim neriješio protiv Zrinjskog (1:1) i Širokog Brijega (0:0), a jedinu pobjedu upisali su protiv federalnog prvoligaša Čapljine.

Ni danas nije izostala posjeta navijača, Bad Blue Boysa, koji su uz podršku svom klubu već tradicionalno ''častili'' Zdravka Mamića.

GNK ''Dinamo'' Zagreb: Romeo Mitrović, Jozo Šimunović, Arijan Ademi, Ivan Tomeščak, Fran Brodić, Josip Čalušić, Said Huseinović, Marko Kolar, Josip Pivarić, Fatos Beqiraj, Marčel Brozović.

HNK ''Čapljina'' Čapljina: Adnan Kaltak, Edin Kozica, Ivan Raič, Robert Grbavac, Viktor Šiljeg, Ivan Jurković, Matej Rozić, Damir Obad, Tomislav Bošnjak, Dario Jelčić, Aldin Kukić

Kopirati
Drag cursor here to close