Bellator

Denis Stojnić prešao u novu promotorsku kuću

Sport / Flash | 18. 12. 2014. u 13:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Stojnić, bosanskohercegovački MMA borac, potpisao je ugovor s organizacijom "Bellator" i na manifestacijama koje će ona organizirati u iduće dvije godine imat će osam mečeva.

- Već duže sam u kontaktu s čelnicima "Bellatora" i sada je došlo do realizacije naše suradnje. Riječ je o jednoj od najboljih svjetskih borilačkih organizacija i oni su konkurencija UFC-u. Zajedno sa mnom MMA borbe u "Bellatoru" imat će i moj kolega iz "Golden Gloryja" Gzim Selmani, koji je potpisao ugovor prije četiri mjeseca. Inače, svoju prvu borbu u karijeri po K1 pravilima imat ću na borilačkom spektaklu koji organizira Glory, a moj protivnik će biti bivši UFC borac Pat Barry - kazao je Stojnić.

Istakao je da velike zasluge za potpisivanje ugovora s "Bellatorom" ima njegov trener iz "Golden Gloryja" Martin de Young.

- On me je odveo u ovu veliku borilačku organizaciju u kojoj je sada veliki broj kvalitetnih boraca iz UFC-a kao što su Titi Ortiz, Rashad Evans, Cheick Kongo... Dobio sam odlične financijske uvjete da potpišem ugovor, a prilikom potpisa sam tražio da moje mečeve može prenositi jedna televizijska kuća iz BiH. Želim da se moji mečevi mogu gledati u domovini - dodao je Stojnić.

Kopirati
Drag cursor here to close