vukovar open

Cro Staru pet medalja, Luka Penavić srebrni

Sport / Flash | 21. 11. 2015. u 17:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u Vukovaru održao taekwondo turnir Vukovar Open 2015., na kojem je nastupilo 350 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je s četiri natjecatelja, koja su se izborila za pet medalja: srebro i četiri bronce.

Luka Penavić je u kategoriji mlađih kadeta osvojio srebro. U jakoj kategoriji imao je tri odlično odrađene pobjede, a u finalu je vrlo tijesno izgubio pri rezultatu 3:4.

Marina Aničić je također nastupila u mlađim kadetima, i to u dvije discipline, u kojima je imala po pobjedu i time se izborila za dvije bronce, a u mlađim kadetima se broncom još okitila i Nika Tomić.

Mlađi kadeti Cro Stara zaista zaslužuju pohvalu za svoj nastup. Svi su imali iskusnije protivnike s višim pojasevima, no mala mostarska ekipa je bila borbena i zasluženo se okitila medaljama, priopćeno je iz kluba.

U starijim uzrastima je za Cro Star nastupila juniorka Andrea Begić, koja je osvojila broncu. Ekipu je u Vukovar vodio trener Damir Šunjić.

Kopirati
Drag cursor here to close