šest medalja

Cro Star s četiri zlata iz Italije

Sport / Flash | 30. 07. 2015. u 08:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je protekli vikend na velikom međunarodnom taekwondo turniru u Italiji. Turnir je trajao tri dana, a sudjelovalo je 1050 natjecatelja iz 11 zemalja.

Članovi Cro Stara su odradili izvrstan posao i izborili se za četiri zlata i dva srebra.

Zlato su osvojili Dora Marušić, Damir Šunjić, David Marijanović i Dominik Granić. Ostvarili su veliki broj pobjeda, i zaista zasluženo su ponijeli titulu najboljih u svojim kategorijama.

Srebro su osvojili David Marušić i Denis Dujmović. I njih dvojica su imali izvrsne borbe, a zlato im je umaklo u vrlo tijesnom rezultatu.

Za taekwondo klub Cro Star nastupio je još i Hrvoje Marijanović, koji je nažalost zbog ozljede u 1. kolu ostao bez medalje.

Turnir se održao na otvorenom, na sedam borilišta, i s elektronskom opremom Daedo. Konkurencija je zaista bila jaka u svim uzrastima, ali su članovi Cro Stara pokazali rezultate svog kontinuiranog treninga, priopćeno je iz kluba.
Iz kluba se žele zahvaliti sponzorima, koji su im omogućili odlazak na ovako jaki turnir - Elektroprivreda, Suton Široki Brijeg, M-Rozić, Drugi način, Biokomerc, Guma M, Oil AC, Keš i Hypo banka.

Kopirati
Drag cursor here to close