fojnica open 2015

Cro Star pomeo konkurenciju: 30 medalja i pet pehara

Sport / Flash | 07. 06. 2015. u 07:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u Fojnici održao međunarodni taekwondo turnir Fojnica Open 2015., na kojem je nastupilo oko 230 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, pomeo je konkurenciju na ovom turniru osvojivši 30 medalja i pet ekipnih pehara u pojedinačnim uzrastima, 1. mjesto u sveukupnom poretku i titulu najboljeg borca turnira.

Zlato su osvojili Dora Marušić, Andrea Begić, Dominik Granić, Ivano Prce, Luka Penavić, Ivo Planinić, Matea Ćorić, Vanesa Matić, Nera Prce.

Srebro su osvojili David Marušić, Toma Bevanda, Katarina Ćorić, Martino Prce, Khaled El Zayat, Luka Bevanda, Ivano Prce, Marina Aničić, Viktoria Penavić (sva srebra).

Broncu su osvojili Denis Dujmović, David Marijanović, Hrvoje Marijanović, Eva Damjanović, Marina Aničić, Matea Ćorić, Fran Miloš, Martino Prce, Nera Prce, Ivo Planinić, Josip Bevanda.

Osvojen je pehar za 1. mjesto u sveukupnom poretku klubova na ovom turniru, a pored toga su osvojeni pehari u ekipnom poretku vrtićanaca, vrtićanki, mlađih kadeta, juniorki i u disciplini kick.

Dora Marušić je proglašena najboljom kadetkinjom turnira.

Cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu za ostvareni rezultat, ali posebno treba istaći ekipu malih vrtićanaca (2008. i 2009. godište), koji su se tek počeli natjecati. Nekima je ovo prvi a nekima od njih drugi turnir. Njihovu kvalitetu pokazuje činjenica da su svi osvojili medalje i da su se izborili za 1. mjesto u ekipnom poretku vrtićanaca. Pokazali su da će se na njih i ubuduće moći računati, priopćili su iz kluba.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski, a na turniru je sudio Damir Šunjić, sudac 1. klase, jedan od najboljih sudaca Taekwondo Saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close