Dva natjecanja

Cro Star bogatiji za 12 medalja sa dva natjecanja

Sport / Flash | 28. 05. 2017. u 10:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu su članovi taekwondo klubova 'Cro Star' Mostar i Široki Brijeg, koje vodi trenerica Klaudia Marić, nastupili na dva turnira, u Karlovcu i u Fojnici. U Karlovcu je sudjelovalo preko 900 natjecatelja iz 17 zemalja, dok je u Fojnici sudjelovalo 250 natjecatelja iz dvije zemlje.

Mostarski 'Cro Star' je ukupno osvojio 12 medalja (pet zlata, jedno srebro, šest bronci), pehar za ekipno 2. mjesto u juniorkama, a Dora Marušić proglašena je najboljom juniorkom.

Zlato su osvojii Dora Marušić, David Marijanović, Dorijan Matić (dva zlata) i Roko Baković. Srebrenom medaljom okitio se Luka Penavić, dok su bronce osvojili Roko Baković, Josip Bevanda, Jana Zubonja, Andrej Matić, Matej Vidačak i Tamara Majerski.

Ekipi 'Cro Stara' u Karlovcu pridružila su se i dva člana mladog taekwondo kluba Široki Brijeg. Tvrtko Jelić i Leon Lovrić su tek žuti pojasevi, ali zaslužuju pohvalu za svoj nastup na tako velikom turniru u Karlovcu. Leon je osvojio broncu, a Tvrtko se nažalost nije ovaj put uspio izboriti za medalju.

Ekipu u Fojnicu vodio je trener Damir Šunjić, a ekipu u Karlovac vodio je trener Miran Đorđevski.

Kopirati
Drag cursor here to close