Aprilili

Crnogorci nasjeli na prvotravanjsku šalu o navijačima Cedevite

Osim crnogorskih, na šalu su nasjeli i neki srpski te hrvatski mediji.
Sport / Flash | 02. 04. 2018. u 14:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo svi crnogorski i mediji u regiji nasjeli su na prvotravanjsku šalu jedne podgoričke radiopostaje koja je u nedjelju objavila navodnu snimku navijača zagrebačkog košarkaškog kluba Cedevita kako uoči utakmice s domaćom Budućnosti, ulicama glavnog grada Crne Gore skandiraju ''Ovo je Srbija''.

Podgorička radiopostaja DRS u ponedjeljak se zahvalila glumcima u videu koji su objavili i podsjetila kolege ''da se informacije koje se prenose moraju dobro provjeriti prije objavljivanja''.

Osim crnogorskih, na šalu su nasjeli i neki srpski te hrvatski mediji. Inspiraciju za ovu šalu podgorička radiopostaja pronašla je u incidentu u Zagrebu prošlog tjedna kada su, uoči druge utakmice polufinala regionalne ABA lige, navijači crnogorske momčadi skandirali ''Ovo je Srbija'' te bili privedeni od strane policije. Tada je 11 navijača crnogorske momčadi zadržano u pritvoru dok je nekoliko desetina njih prekršajno kažnjeno, prenosi Hina.

U sportskom obračunu košarkaških momčadi bolje je prošla Budućnost koja se pobjedom nad Cedevitom plasirala u finale regionalnog natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close