iznenađen i uvrijeđen

Cristiana Ronalda naljutila zamjena: "Why me? F**k off"

Sport / Flash | 19. 03. 2017. u 13:58 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportska platforma Gol objavila je slike sa subotnje utakmice na San Mamésu između Athletica Bilbao i Reala iz Madrida na kojoj je i nedodirljivi Ronaldo bio zamijenjen suigračem Iscom.

Real je tada vodio 2:1, a trener Zidane očito je izvođenjem Ronalda, a uvođenjem Isca imao neku taktičku zamisao kojom je želio staviti protivnika pod dodatni pritisak. Jednako kao i Ronaldo, prošao je nešto ranije Modrić, kojega je zamijenio Lucas Valdez.

I dok je Modrić skrušeno i pognute glave otišao prema klupi svoga tima, na Ronaldovim se usnama u trenutku prilaska klupi s igračima Reala moglo pročitati "Zašto ja? Odje...!" (¿Por qué a mi? ¡Foda-se "!)., tvdi Gol.

Njegove riječi nisu bile usmjerene prema treneru Zidaneu, s kojim se koji trenutak ranije rukovao pored linije igrališta. Možda su njegove psovke tek rezultat frustracije što još u karijeri nije postigao gol na San Mamésu.

Ovaj teren je jedan od rijetkih 'začaranih' za strijelca kao što je Cristiano Ronaldo. Protiv Athletica su strijelci za Real bili Benzema i Casemiro, a obojici je asistirao upravo Ronaldo.

Ipak, ne treba izgubiti iz vida kako ovo nije prvi put da Ronaldo loše prihvaća zamjenu. Slično mu se dogodilo prošle sezone na gostovanju kod Las Palmasa, kad je zamijenjen u 72. minuti, podsjeća AS.

Ronaldo uvijek želi odigrati svih 90 minuta, ali Zidane ponekad, očito je, ima drukčije zamisli.

Kopirati
Drag cursor here to close