Cry-baby

CR7: Plačljivko koji je uvijek želio pobjeđivati

Sport / Flash | 28. 03. 2017. u 20:23 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izljeva ljutnje i bijesa svaki put kad bi njegov tim izgubio ili kad mu suigrači ne bi dodali loptu, Cristiano Ronaldo je od svojih vršnjaka u djetinjstvu dobio nadimak Plačljivko.

Posvjedočio je to Ricardo Santos koji je igrao s Ronaldom za amaterski tim CF Andorinha u Madeiri, gdje je Cristianov otac radio kao logističar kluba.

"Plačljivko, da, zato što je Ronaldo već tada volio pobjeđivati kao i danas, a kad bi izgubio ili mu dečki ne bi dodali loptu, znao je plakati", kazao je Santos za Reuters.

Njegova ogromna želja za pobjedom vodila ga je do četiri naslova u prvenstvima i tri u Ligi prvaka s Manchester Unitedom i Realom.

Kruna njegove dosadašnje karijere zasigurno je prošlogodišnji naslov prvaka Europe s Portugalom u Francuskoj, gdje je svoju ekipu predvodio kao kapetan.

Iako je u finalu protiv domaćina Europskog prvenstva morao rano napustiti igru, ostao je uz liniju igrališta, bodreći svoj tim na način ''biti il' ne biti''.

Mnogi će njegovi kritičari kazati kako on osobno nije zaslužan ni za jednu titulu prvaka Europe Reala, a također ni Portugala, ali u povijesti nogometa on će ostati zapisan kao četverostruki osvajač Zlatne lopte i najbolji strijelac Lige prvaka svih vremena. Doduše, to je dosadašnje stanje, a Ronaldo još uvijek igra na vrhunskoj razini.

Kopirati
Drag cursor here to close