Svečani prijem

Članovi Taekwondo kluba Čapljina sve uspješniji na različitim natjecanjima

Sport / Flash | 26. 09. 2014. u 15:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U salonu općine Čapljina danas je načelnik dr. Smiljan Vidić primio članove kluba Taekwondo Čapljina među kojima su bila i dva državna prvaka u kategoriji kadeta Mladen Vego i Kristian Čoko i njihovog trenera i predsjednika kluba Željka Vegu.

Taekwando klub Čapljina uspješno djeluje već nepune dvije godine i broji oko 50 članova – djevojčica i dječaka uzrasta od 6 do 18 godina.

Klub je sudjelovao na sedam natjecanja a to su Marjan Open-Split, Memorijalni turnir Josip Jović-Imotski, Tomislav Open, Drugo Federalno prvenstvo-Posušje, Corea Ambasador Cup- Karlovac Open i Fojnica Open i u tih sedam turnira osvojili su 30 odličja što uistinu pokazuje kvalitetan i predan rad kluba i njegovih članova.

Načelnik je sve srdačno pozdravio te im čestitao na postignutom uspjehu.

Kazao je kako su ostvarili uistinu veliki uspjeh s obzirom da djeluju tek nepune dvije godine i najmlađi su klub na prostoru općine Čapljina, što uistinu govori da predano i kvalitetno rade.

Dodao je da kako je važno da se na nastupima pored sportskih uspjeha i druže i ostvaruju prijateljstva, te im je na kraju poželio još mnogo ostvarenih odličja.

Kopirati
Drag cursor here to close