ep u vaterpolu

Čiji je Tesla? Hrvati i Srbi "prepucavali" se oko velikog znanstvenika

Sport / Flash | 09. 01. 2016. u 13:18 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Beogradu u nedjelju počinje Europsko prvenstvo u vaterpolu, a službenu konferenciju za medije u Beogradskoj areni uoči sutrašnjeg "vaterpolo klasika" između Srbije i Hrvatske obilježilo je "peckanje" izbornika Srbije Dejana Savića i golmana Hrvatske Josipa Pavića oko toga "čiji je NIkola Tesla".

Savić je pred novinare izašao u majici sa Teslinim likom, a Pavić je govoreći o utakmici velikih rivala i bivših zemljaka rekao da je Srbija veliki favorit i dodao da će biti zanimljiva samo zbog folklora, ali da mu je drago što izbornik Srbije ima Hrvata na majici.

"Šalim se, očekujem spektakl i punu Arenu. Mi smo svoj cilj ispunili vizom za Rio i bit ćemo rasterećeni", rekao je Pavić, prenosi Tanjug.

Na njegove riječi Savić se nadovezao s osmijehom.

"Velika protokolarna greška je što govorim poslije njih. Na ovaj način htio sam samo da vam kažem da je Tesla naš", rekao je Savić i dodao.

"Utakmica nam ne znači ništa, uvijek se gleda ona posljednja. Sutra bi trebali uživati pred punom Arenom i otvoriti prvenstvo na najbolji mogući način", poručio je Savić.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.30 sati, a pola sata ranije na programu je ceremonija svečanog otvaranja. 

Kopirati
Drag cursor here to close